Buat Duit Blog

(5 Gambar) Percayakah Anda ‘Dua’ Gadis Dalam Gambar Ini Adalah Orang Yang Sama?

0

gambar gadis melayu bogel

Kini, viral di media sosial gambar ‘dua’ orang gadis ini. Satunya gelap, satu lagi putih cun melecun. Tapi percayakan anda kedua-dua gadis ini adalah orang yang sama??

Portal Cari Jodoh Semanis Kurma

Gadis ini, yang menggunakan nama Instagram @farajuliana kini menjadi model di Easy Peasy Scarf dan baru sahaja berumur 16 tahun! Tapi umur tidak menjadi persoalan netizens. Apa yang menjadikan netizen pelik bagaimana dia boleh berubah dari gadis hitam (manis) kepada putih dan ayu?

Menjawab persoalan itu, akaun instagram Easy Peasy Scarf tampil memberi jawapan.

“About this thing going viral. I want to explain something…

Buat Duit Blog

“I heard lots of -ve comment. So I want to make it clear to all of you.

“Actually, We do it for fun!”, kata Easy Peasy Scarf

Menurut akaun instagram itu juga, @farajuliana mula berubah apabila dia bertukar sekolah dan berhenti bermain sukan.

“@farajuliana dulu dia budak sport selalu main netball, olahraga & sebagainya sebab tu dia boleh jadi gelap mcm tu. Selepas dia stop semua sukan & tukar sekolah dia pun kembali normal. ¬†Haa nak bagitauu! Collagen pun dia tak tahu apa tau.

“Untuk gambar selepas tu confirm lah make up & lighting touch up for the purpose of business. Kalau nak tgk the real @farajuliana boleh pergi tgk ig dia. Dia juga gadis normal berumur 16 tahun.

Sumber: Instagram

7,347 total views, 2 views today

Premium WordPress Themes

Share.

About Author

Seorang penulis blog aktif di blog ahmadFaiz.com dengan tujuan memberikan ilmu tentang wordpress, tips blogging dan juga bisnes.

Leave A Reply